Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

4 Day Deep Work i Alicante (Elche)

October 29, 2015 @ 09:00 - November 1, 2015 @ 14:00

Kom med Steinar på fire dages ‘soul journey’ i Alicante i Spanien. Mærker du et kald til at gøre en forskel i verden, vil disse dage styrke din kontakt til din sjæls kræfter og give dyb klarhed omkring dit livs dharma. Du vil få vished om hvordan du kan udfolde dit formål både på det indre og ydre plan.
Dagene er sat sammen med det formål at guide og hjælpe dig til at forløse det livspotentiale du indebærer, som i virkeligheden er dit højere formål. Så du effektivt kan udfolde det til glæde og gavn for dig selv, din familie og menneskeheden. Det er deep work dage hvor vi kommer helt ned til det som er virkeligt – din essens, din sjæls uendelige styrke og dit hjertes guddommelige intelligens. Når vi forstår og personligt forenes med de universelle livslove, vil vi også se vores livsmission udfolde sig med en lethed og et flow som kun universets skaberkraft kan give.

Som lærer og guide, har Steinar den sjældne kombination, at kunne hjælpe mennesker hjem til sig selv og få kontakt med sit guddommelige potentiale – samtidig med en unik indsigt i hvordan du kan udfolde også det ydre arbejde, så du kommer ud til mange og gøre en stor forskel i verden. Steinar samarbejder med nogle af verdens ypperste transformerende og spirituelle ledere. Han har hjulpet mange formidlere med at løse blokeringer, genkende og styrke deres sjælekontrakt som budbringere – og bryde grænser for hvordan de får sit budskab ud i verden.

  • I disse 4 dage vil du lave deep work både i dit indre liv og omkring din livsmission.
  • Vi vil lave life visioning processer, hvor vi skuer ind for at se hvad der skal ud.
  • Vi vil udvikle strategi for din transformational business.
  • Vi vil også se konkret på hvordan du kan skabe oplyste alliancer med mennesker som vil støtte dig videre.
  • Du vil gå i deep work omkring din mission som transformerende leder, og hvordan du kommer til at udtrykke dig med mere og mere autoritet og soul power.

Arbejdet vil foregå hvor alle er samlet (maks antal er 12 deltagere), og i mindre grupper – og alle vil også få personlig 1:1 sparring med Steinar i løbet af de fire dage.

Pris for deltagelse inkl. hotel og forplejning: 2010 Euro/15.ooo dkk
Betaling i rater: Betaling over flere rater kan aftales, dog kræves en indbetaling på min 5000  kr

Tilmeld dig ved at sende en e-mail til hey@steinarditlefsen.dk hvorefter du vil modtage betalingsoplysninger.

 

Praktiske oplysninger:

Sted: Alicante, Spanien
4-Day Deep Work For Transformational Teachers vil foregå på Hotel Jardin Mileno, i den smukke by Elche i Alicante. Alle deltagerne bor på hotellet, og har enkeltværelse dersom ikke andet er aftalt. Programmet kommer også til at give mulighed for at opleve det smukke område og udflugter.

Sprog: Dansk
Dato: 29. okt 2015
Maksimumsantal: 12 deltagere.

Tidspunkter:
Torsdag 29. okt. kl. 09.00: Start
Søndag 1. nov kl. 14 Slut

Inkluderet i prisen: Retreat, overnatning onsdag – søndag, Morgenmad, frokost og middag torsdag-søndag. (en aften eller to bliver friaftner i byen, hvor du selv sørger for middag). Du sørger selv for transport til og fra lufthavnen og flybillet.
Bemærk: Forsikringer, samt drinks til måltider, minibar, o.l. er eksklusiv og betales af den enkelte deltager.

 

Tilmelding via e-mail til hey@steinarditlefsen.dk.

 

Details

Start:
October 29, 2015 @ 09:00
End:
November 1, 2015 @ 14:00