Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Skriv dit Forvandlende Foredrag ONLINE

September 28, 2015 @ 09:00 - 20:00

- kr14500

WORKSHOPPEN DER HAR SOLGT UD 7 GANGE I TRÆK
– NU FOR FØRSTE GANG ONLINE!

Skriv dit Forvandlende Foredrag har været Steinar Ditlefsens mest spesielle program og workshop. Hvert år har det fået formidlere fra hele Danmark og fra udlandet til at rejse til København for at skrive sit eget  professionelle og unikke foredrag. Nu behøver du ikke komme til København for at deltage!

Folk langt udenfor Danmarks grænser har spurgt igen og igen om workshoppen kunne komme til dem eller om der var et online program, og det har altid været nej. Men nu, for første gang nogensinde, kan man deltage uanset hvor man bor. Og der er muligheder for en helt særlig pris som du kan læse nedenunder.

‘Skriv dit Forvandlende Foredrag ONLINE’ er et kursus som viser dig skridt for skridt hvordan du skaber dit helt eget professionelle foredrag.

DET ER FOR DIG SOM:

 • Drømmer om at have dit eget stærke og forvandlende foredrag

 • Ønsker at opgradere det nuværende foredrag til et transformerende foredrag

 • Vil have et foredrag der holder mål som et professionelt foredrag

 • Ønsker større gennemslagskraft ovenfor publikum og kunne inspirere enten du står foran 5 eller 5000

Steinar Ditlefsen er kendt over hele Skandinavien for at have den bedste og mest effektive model og struktur for foredrag. I samarbejde med Steinar får du også et foredrag der kommer fra dit hjerte. Du kan være autentisk og sårbar, og lige netop det gør dig så powerful i foredraget. I programmet Skriv dit Forvandlende Foredrag vil vi samle al din viden, erfaring, historier og perspektiver i et kraftfuldt foredrag som du kan gå lige ud og inspirere dit publikum med.

Her er hvad du får når du går igennem programmet:

 • Du har nu et foredrag/præsentation der er professionelt sat sammen.
 • Du kan med tryghed indtage en hvilken som helst scene, vel vidende at dit foredrag holder mål – også med de allerbedste foredragsholdere.
 • Dine personlige historier vil gøre meget større indtryk. Dit publikum husker det i lang tid efter dit foredrag.
 • Du ved mere om foredrag og de psykologiske mekanismer bag foredragsoplevelsen, end 90% af alle foredragsholderne der ude.
 • Du kan formentlig allerede nu øge dit foredragshonorar og få endnu bedre betalt. (Nogle øger umiddelbart prisen med 30-50% )
 • Du har et foredrag, der psykologisk og spirituelt er bygget op, til at kunne inspirere dit publikum på et helt nyt niveau.
 • Du kan duplikere processen og lave nye foredrag med nye temaer efter den samme model.

 

Skriv dit Forvandlende Foredrag ONLINE:

 

Programmet indeholder 4 moduler hvor du gennem videotræning går hele vejen fra dit tema, forberedende spørgsmål der giver klarhed i foredraget og foredragsoplevelsen, elementer du kan bruge, opbygningen og struktur, ting du kan lægge ind i foredraget som styrker din business – og mange, mange flere ting der skaber et helt fantastisk foredrag.

Inkl. Skriv dit Forvandlende Foredrag Live Online Workshop:
4 timers intensiv live online foredragsworkshop.  Mandag 14. december, kl. 10.00-14.00. Vi gennemgår alle foredragets faser skridt for skridt og der er mulighed for at stille spørgsmål og få svar direkte fra Steinar Ditlefsen undervejs.

PRIS:
Workshop i København, pris: 14.500 DKK (1975 Euro)

Skriv dit Forvandlende Foredrag ONLINE:
7500 DKK (997 Euro) + bonusser nedenunder.


OBS! Du får også dette med:

Vi vil gerne give dig så meget at du på alle måder er rustet til at indtage scenen og give publikum en enestående oplevelse. Derfor får du værdifulde BONUSSER. Sammen med Skriv dit Forvandlende Foredrag – workshoppen – giver pakken dig alt du skal bruge for at blive en top transformational speaker på dit område.

BONUS:
Billet + gæstebillet til Steinar Ditlefsens 3 dages seminar: Awaken Your Audience – The art of Heart Power Speaking (værdi 2x 4500 krn eks moms) Næste seminar er i Juni 2016. (Hvis du allerede har købt billet til Awaken Your Audience 2016, kan du bruge disse to til næste års seminar eller bytte til Heart Power Experience. Disse bonusbilletter kan ikke byttes eller gives bort til andre.)

BONUS 2: 70 minutters high level videotræning med Steinars foredragsmodel. (Værdi 990 kr.)

Tilmeld dig ved at skrive mail til: hey@steinarditlefsen.dk
Mailen skal indeholde dit navn, adresse og telefonnummer + evt. cvr nummer og firmaadresse hvis du tilmelder dig via din virksomhed.

PS. Det er først til mølle princippet som gælder.

21 DAGES GARANTI
Denne workshop er helt unik og den eneste som på denne måde vejleder dig skridt for skridt igennem processen med at skabe et unikt og professionelt foredrag. Hvis du mod forventning ikke synes at dette kursus giver dig langt mere tilbage end du har betalt for det, kan du skrive til os og du får pengene tilbage uden spørgsmål.

 

Klik ind her for at se vores Købs- og Leveringsbetingelser


Hvad siger andre om Steinars foredragstræning?

“Steinar Ditlefsen er den bedste foredragstræner i Danmark.”
Thomas Rex
Thomas Rex Frederiksen, adm.dir Speakers Club
Grundlægger af Elevate, nordens største event for personlig udvikling.
En fantastisk workshop (Skriv dit Forvandlende Foredrag). Selvom jeg har en del erfaring med at afholde foredrag, var det ekstremt brugbart og meget tankevækkende. Jeg fik en meget effektiv struktur jeg kan bruge til at gøre mine foredrag endnu bedre. Jeg anbefaler alle der gerne vil holde foredrag til at deltage på denne super fede workshop.

Jesper BErgstrøm

 

Jesper Bergstrøm, Professionel foredragsholder
Ekspert i kropssprog. jesperbergstrom.com

I forbindelse med udvikling af mit foredrag, har jeg været med på et foredragsforløb hos Steinar. Det har været en udviklende og lærerig proces som jeg har fået utroligt meget ud af. Både i form af inspiration til mit foredrag og udvikling af mig som foredragsholder. Forløbet toppede, da jeg holdt mit foredrag for over 750 mennesker til My Best Year Ever 2014.
Hvis du gerne vil have kompetent og udviklende rådgivning kombineret med muligheden for at udvikle dit eget verdensklasseforedrag, er Steinar manden.

thomas copy

Thomas Skelbo, foredragsholder og forfatter
”Sådan får du mig til at blomstre!” thomasskelbo.dk

 

Stig Åvall Severinsen. Atlet, forfatter og foredagsholder
Kåret til The Ultimate Superhumas world-wide af Discovery Channel.
4x verdensmester, og flere Guiness verdensrekorder.
breatheology.com

 

Anders Bircow. Skuespiller, entertainer, coach og foredragsholder
andersbircow.dk

Details

Date:
September 28, 2015
Time:
09:00 - 20:00
Cost:
kr14500

Venue

Unnamed Venue
København, Denmark + Google Map