Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Skriv dit Forvandlende Foredrag (Ekstra kursus) – UDSLOGT

June 22, 2015 @ 09:00 - 20:00

- kr14.500

(UDSOLGT)

Et træningsprogram med workshop for dig som:

 • Drømmer om at have dit eget stærke og forvandlende foredrag

 • Ønsker at opgradere det nuværende foredrag til et transformerende foredrag

 • Vil have et foredrag der holder mål som et professionelt foredrag

 • Ønsker større gennemslagskraft ovenfor publikum og kunne inspirere enten du står foran 5 eller 5000

Foredragsprogrammet giver dig mulighed til at lave et unikt professionelt foredrag på på blot 1 dag. 
Når dagen er forbi, har du dit eget unikke og fantastiske foredrag med hjem. 

Steinar Ditlefsen er kendt over hele Skandinavien for at have den bedste og mest effektive model og struktur for foredrag. I samarbejde med Steinar får du også et foredrag der kommer fra dit hjerte. Du kan være autentisk og sårbar, og lige netop det gør dig så powerful i foredraget. På workshoppen Skriv dit Forvandlende Foredrag vil vi samle al din viden, erfaring, historier og perspektiver i et kraftfuldt foredrag som du kan gå lige ud og inspirere dit publikum med.

Kære fantastiske foredragsholder.

“Skriv dit forvandlende foredrag” er en workshop som jeg har udviklet for dig, for at hjælpe dig til at kunne komme ud med dit budskab på en endnu mere kraftfuld måde – og måske til et endnu større publikum.

Hvis du er som mig, har du noget som du elsker at fortælle til andre mennesker. Og når du står foran dit publikum – om det er 5 personer, 500 eller 5000 – så vil du gerne formidle dit budskab på den mest effektive, inspirerende og transformerende måde. Ultimativt ønsker du at det kunne forvandle deres liv, relationer, karriere og business!

Jeg havde det på samme måde. Jeg havde sådan lyst til at kunne holde et helt fantastisk foredrag, måske endda med så stor gennemslagskraft at publikum i taknemlighed og begejstring ville føle for at give stående applaus. Men sådan gik det meget sjældent. Nogle gange kunne jeg slet ikke få den respons som jeg syntes mit budskab fortjente. Jeg kunne mærke en stor energi i mit hjerte, men det var ikke altid at den blev overført i samme grad til publikum. Det var dog ikke publikum som det var noget galt med. Andre foredragsholdere på de samme konferencer fik stående bifald efter at have givet gode foredragsoplevelser.

Men alle kan lære det. Det gjorde jeg også, og i dag oplever jeg alt det jeg før savnede når jeg holdt foredrag.

Over 100 top foredrag blev gennemanalyseret, verdens bedste formidlere og transformational teachers blev studeret, flere tusinde timer blev brugt på at lære alt om foredrag, og hvert eneste foredrag blev en læring og bevidst arbejde for at forstå denne del af faget formidling.

Det er denne research jeg nu har samlet i en effektiv workshop hvor du på én dag laver et helt unikt, personligt og kraftfuldt foredrag.

Workshoppen er den eneste af sin slags, og er på kort tid blevet kendt i flere lande. Top klasses foredragsholdere med international erfaring har brugt min model til at tage sit foredrag til ‘next level’ – og helt nye foredragsholdere har sparet år ved at lære den fra starten af. 

Du har set andre foredragsholdere skabe den største begejstring og transformation hos publikum. Du mærker at tiden også er inde for dig til at løfte din formidling. Og samtidig vil du gerne slippe for at bruge tusindvis af timer og hundredevis af foredrag for at komme frem til det. Nu vil jeg hjælpe dig! Derfor vil jeg gerne invitere dig til at komme med på “Skriv dit forvandlende foredrag.”

Forberedelserne og Workshoppen er designet på en særlig måde og har et meget begrænset antal deltagere, sådan at du får hjælp og sparring hele vejen til at sammensætte dit foredrag. Jeg glæder mig til at hjælpe dig personligt når du kommer på Skriv dit forvandlende foredrag.

De bedste hilsner
Steinar

 

Efter workshoppen

 • Du har nu et foredrag/præsentation der er professionelt sat sammen.
 • Du kan med tryghed indtage en hvilken som helst scene, vel vidende at dit foredrag holder mål – også med de allerbedste foredragsholdere.
 • Dine personlige historier vil gøre meget større indtryk. Dit publikum husker det i lang tid efter dit foredrag.
 • Du ved mere om foredrag og de psykologiske mekanismer bag foredragsoplevelsen, end 90% af alle foredragsholderne der ude.
 • Du kan formentlig allerede nu øge dit foredragshonorar og få endnu bedre betalt. (Nogle øger umiddelbart prisen med 30-50% )
 • Du har et foredrag, der psykologisk og spirituelt er bygget op, til at kunne inspirere dit publikum på et helt nyt niveau.
 • Du kan duplikere processen og lave nye foredrag med nye temaer efter den samme model.

 

Ved tilmelding får du:

Forberedende opgave 1
Særligt designede spørgsmål/opgaver som giver klarhed i forhold til både dit foredrag og foredragsoplevelsen.
Mange får store aha-oplevelser allerede ved arbejdet med disse spørgsmål.

Forberedende opgave 2
Elementer i dit foredrag. I denne opgaven får du en oversigt over de forskellige elementer som dit foredrag kan indeholde.
Du kommer til at se helt nye muligheder for dit foredrag.

Skriv dit Forvandlende Foredrag:
1 dags intensiv foredragsworkshop fra kl. 09.00-21.00

Personlig coaching:
60 min 1:1 sparring via Skype med Steinar efter workshoppen

Live online træning:
Online live eksklusiv foredragstræning inkl. Q&A. 1 uge før workshoppen.

Online live ekskusiv foredragstræning inkl Q&A, 2 uger efter workshoppen.

 

OBS! DER ER MERE!

Vi vil gerne give dig så meget at du på alle måder er rustet til at indtage scenen og give publikum en enestående oplevelse. Derfor får du værdifulde BONUSSER. Sammen med Skriv dit Forvandlende Foredrag – workshoppen – giver speakerpakken dig alt du skal bruge for at blive en top transformational speaker på dit område.

BONUS 1:
Billet + gæstebillet til Steinar Ditlefsens nye 3 dages seminar: Awaken Your Audience – The art of Heart Power Speaking (værdi 2x 4500 kr) Næste seminar er 11.-13. september 2015.

BONUS 2: 70 minutters high level videotræning med Steinars foredragsmodel. (Værdi 990 kr.)

 

Ekstra workshop København

Dato: Mandag 22. juni 2015
Tid: kl. 09.00 – 20.00

Antal deltagere: Begrænset til maks 12 personer
Sted: København (City)

Hele programmet Skriv dit Forvandlende Foredrag inkl workshop 22. juni:

14.500 dkk/1950 Euro

Tilmelding: Skriv email til Eva Ditlefsen på eva@steinarditlefsen.dk


NB! Kort efter tilmelding vil du få tilsendt en instruktion om hvordan du forbereder dig og hvad du skal have med af indhold til dit foredrag.

Har du andre spørgsmål til programmet, kan du skrive til os på eva@steinarditlefsen.dk

Klik ind her for at se vores Købs- og Leveringsbetingelser


Hvad siger andre om Steinars foredragstræning?

En fantastisk workshop (Skriv dit Forvandlende Foredrag). Selvom jeg har en del erfaring med at afholde foredrag, var det ekstremt brugbart og meget tankevækkende. Jeg fik en meget effektiv struktur jeg kan bruge til at gøre mine foredrag endnu bedre. Jeg anbefaler alle der gerne vil holde foredrag til at deltage på denne super fede workshop.

Jesper BErgstrøm

 

Jesper Bergstrøm, Professionel foredragsholder
Ekspert i kropssprog. jesperbergstrom.com

I forbindelse med udvikling af mit foredrag, har jeg været med på et foredragsforløb hos Steinar. Det har været en udviklende og lærerig proces som jeg har fået utroligt meget ud af. Både i form af inspiration til mit foredrag og udvikling af mig som foredragsholder. Forløbet toppede, da jeg holdt mit foredrag for over 750 mennesker til My Best Year Ever 2014.
Hvis du gerne vil have kompetent og udviklende rådgivning kombineret med muligheden for at udvikle dit eget verdensklasseforedrag, er Steinar manden.

thomas copy

Thomas Skelbo, foredragsholder og forfatter
”Sådan får du mig til at blomstre!” thomasskelbo.dk

 

Stig Åvall Severinsen. Atlet, forfatter og foredagsholder
Kåret til The Ultimate Superhumas world-wide af Discovery Channel.
4x verdensmester, og flere Guiness verdensrekorder.
breatheology.com

 

Anders Bircow. Skuespiller, entertainer, coach og foredragsholder
andersbircow.dk

Details

Date:
June 22, 2015
Time:
09:00 - 20:00
Cost:
kr14.500