Heart Power Vision

En livsforandrende oplevelse.

Jeg havde haft en stille morgen udenfor, med fordybelse og meditation, tidligere denne sommer. Sådan som jeg ofte starter min dag. Pludselig kommer min kære Eva ud og siger til mig:

“Jeg har fået besked om at du skal rejse. Og tror det må være til Montsegur.” En tydelig indre stemme havde givet beskeden. Det var et dårligt tidspunkt, men på den anden side er det jo ofte bedst at gøre som konen siger. Så jeg rejser.

Få dage senere er jeg i alene på et sted jeg aldrig har været, i byen Tarascon en halv time fra meget særlige bjerg Montsegur i Syd-Frankrig. Jeg havde ingen anden intention end at få nogle dage alene og med stilhed. Det fik jeg også. Og den sidste dag vil jeg bruge i byens gamle kirke. Der får jeg til gengæld en oplevelse som vil være med mig for resten af mit liv.

Den er meget personlig, og jeg deler den fordi den måske også vil give dig mod og styrke til radikalt at følge dit hjerte!

 

I første del af videoen fortæller jeg om min vej gennem det sidste års tid og om hvad der har udfoldet sig hos mig gennem det sidste år. Om dybderne i ‘transformational teaching’, og hvad der sker med os som formidlere når vi gør vores indre arbejde.

Fra ca. 13:40 fortæller jeg om min oplevelse i Tarascon i Syd-Frankrig.

I sidste del fortæller jeg om min Heart Power vision og inviterer dig til at være med. Hvis du er interesseret i at blive opdateret og måske i at bidrage, så klikker du på linket her:

Heart Power Community – registrering

Se alle events:

Oversigt over Steinars events.
(Link til Heart Power Aftener i København, Århus og Oslo finder du også her.)