Heart Power, Inspiration og Transformation

Heart Power Experience er en invitation til en dybere og stærkere kontakt til dit hjerte og indre ressourcer.

Hvert år samles flere og flere mennesker i København for at opleve Steinar Ditlefsens Heart Power seminar. Det er en uforglemmelig og livsforandrende oplevelse.

I år er Michael Beckwith, stifter af Agape International Spiritual Center i Los Angeles, vores gæst på Heart Power Experience. Det er en sjælden mulighed til at blive inspireret af en af de store lærere i vor tid. Læs om Michael Beckwith nederst på siden.

På dette seminar kommer du til at lære, hvordan du maksimalt udnytter dine talenter og gaver, så du kan leve det liv, dit hjerte begærer. Hvad enten du er ny indenfor personlig og spirituel udvikling eller du ønsker at gå endnu mere i dybden på din rejse for at opdage hvem du er, så er denne workshop en unik lejlighed til at:

  • Finde din indre hjertestyrke og det uendelige rum i dig hvor du kan have værestyrke i alle livets forskellige situationer.
  • Mærke din sjæls visdom og guidance.
  • Finde indre styrke og fred til at komme igennem udfordrende og vanskelige tider.
  • Komme i kontakt med dine særlige gaver, så du kan komme til at leve det liv du drømmer om inderst inde.
  • Overskride begrænsende overbevisninger og udfolde dit uendelige potentiale.
  • Nå nye dybder på din rejse ind i selvopdagelse.
  • Identificere og få adgang til vitale kreative ressourcer.
  • Få klarhed i formål og mission – hvad du er her for at være, skabe og udrette

Du kommer til at mestre kraftfulde værktøjer til at vække den naturlige viden som allerede findes i dig, så du får hjælp til at opdage den unikke gave du er for dig selv og verden.

Gå ikke glip af dette ekstraordinære seminar. Du vil gå derfra med en fornyet tro på livet, som vil give dig styrke og retning fremover.

Tak for nogle helt fantastiske dage – sjældent har jeg følt så meget glæde og  lys skinne fra så mange på en gang. Super skønt seminar.

fra deltager i København

Tusind, tusind tak for nogle helt igennem skønne dage, min krop var ved at sprænges af lykke da jeg drog hjem i går.

fra deltager i København

Takk for en magisk Heart Power Weekend i Oslo. Jeg har lest så mange bøker, lyttet til så mange lydfiler og vært på seminarer, men ALDRI har jeg opplevd noe så ekte, genuint og så transformerende som denne weekenden.

fra deltager i Oslo

Allerede da jeg kom inn i rommet ble jeg rørt til tårer av å føle meg så omsluttet av lys, varme og kjærlighet. I hele dag har jeg gått med et varmt og ekte smil, I am ready for my change!!!

fra deltager i Oslo

BILLETTER
FRA KUN
695 kr (94€)

TILMELDING SOM
PRIVATPERSON (KLIK):


TILMELDING SOM
VIRKSOMHED (KLIK):


VENUE
Københavns Kulturcenter

Adresse:
Københavns Kulturecenter
Drejer vej 15-17
2400 København NV

Tidspunkter HPE2016

Fredag 8. April
10.00 – 11.00: Registrering
11.00 –  20.00:
Steinar Ditlefsen & Michael Beckwith

Lørdag 9. April
09.00 – 20.00:
Steinar Ditlefsen & Michael Beckwith
& gæsteindslag

Har du spørgsmål?

Skriv til os på email:
office@steinarditlefsen.dk

Vi glæder os til et par fantastiske dage i April!

Steinar Ditlefsen

Steinar Ditlefsen er en transformational teacher og manden bag Heart Power Experience.

Steinar er kendt for sin hjerteåbnende måde at undervise på, og for events med hjertevarm og inspirerende energi. Hans evne til at guide mennesker til helhed og healing, gør at folk fra mange lande kommer og deltager på hans seminarer.

Han står også for seminaret Awaken Your Audience, som er Europas største seminar for transformational teachers og speakers.

Han har delt scene med nogle af tidens største lærere og er denne gang særdeles glad og stolt over at have Michael Bernard Beckwith med i København på HPE2016!

Michael Bernard Beckwith

Michael Bernard Beckwith er ‘Forunder spiritual director of Agape International Spiritual Center’  og  anerkendt som en af de mest inflydelsesrige spirituelle lærere i vores tid.

Han har ofte været på Oprah Winfrey’s Super Soul Sunday show og mange kender ham også fra store filme som The Power of The Heart og The Secret. Han har også skrevet flere bøger, blandt andre ‘Spirituel Frigørelse’ and ‘Life Visioning’.

Hans undervisning har nået millioner af mennesker rundt omkring på jorden. Tusinder lytter til hans ugentlige foredrag i Agape Spiritual Center og på hans radioshow Wake Up – The sound of Transformation.

Michael Beckwith er gift med musiker og sanger Rickie Byars Beckwith, som også kommer med til København. Deres samspil på scenen er en oplevelse i sig selv og værdt at få med når de kommer til Danmark!